Specialitások

Klinikánk innovatív egészségügyi szolgáltatásai

Aspirációs citológia

Vékonytű és vastagtű biopszia daganatgyanús elváltozásokból

Klinikánkon vékonytű biopsziával mintát veszünk a daganatgyanús területről, és a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük a minta kiértékelését. A vizsgálat gyors, pontos, elérhető árú és csak egy tűszúrásnyi fájdalommal jár.

Intimlézeres kezelések

Inkontinencia, hüvelyszárazság kezelése intimlézerrel

A spontán hüvelyi szülést követően köhögésre vagy tüsszentésre jelentkező vizelettartási zavar alakulhat ki. Ezt az állapotot kezeljük nagyon hatékonyan, alkalmanként mindössze húszperces lézeres beavatkozással.

Klinikánkon a Fotona ErYAG és a Syneron Candela Co2 lézeres kezelések egyaránt elérhetők a legújabb intrauretrális kezeléssel együtt.

Rádiófrekvenciás izzadásgátlás

Végleges megoldás a kellemetlen izzadás a vele járó szagok ellen

A túlzott mértékű, kellemetlen szagú izzadás kezelésére több módszer is létezik, ezek közül a legmodernebb eljárás az apokrin verejtékmirigyek szemiszelektív, rádiófrekvenciás (RF) kezelése az ONIX ApoCleaner rendszerrel, amely gyorsan hat, tartósan gátolja a verejtékezést, és ehhez sok esetben akár egyetlen kezelés is elegendő lehet.

Hűtött prosztata-termoterápia

Jóindulata prosztata megnagyobbodás és krónikus prosztatgyulladás esetén

Az Istenhegyi Magánklinika lépést tartva a világon alkalmazott legújabb és legmodernebb gyógyítási módszerekkel elindította az ún. Hűtött prosztata termoterápiát, azaz a hűtéssel kombinált termoterápiás prosztata kezelést, ami a BPH és a krónikus prosztatitisz alternatív, vágás nélküli műtéti megoldása!

Jelenleg a BPH alternatív kezelési módszerei közül ez az első helyen
választandó eljárás, melynek eredményei a legjobbak a nemzetközi referenciák
szerint.

Lineáris lökéshullám terápia

Vérellátást javító kezelés merevedési zavar esetén

A terápiát egy speciális orvosi eszköz segítségével végezük, amely a legkorszerűbb lineáris fejjel, alacsony intenzitású lökéshullám kezeléssel gyógyítja a betegeket. A fejlett országokban már 2010-től használják eredményesen a lökéshullámot, a terápia következtében a betegek 78,8%-a tapasztalja az erekció jelentős javulását, az Európai Urológus Társaság ma már az első vonalban ajánlja a speciális kezelést.

Sebkezelő Centrum

Krónikus, nehezen gyógyuló sebek szakszerű ellátása

Az egész országban egyedülálló seb- és nyiroködémakezelő centrum indult a budapesti Istenhegyi Klinikán, amely nemcsak korszerű szaktudást nyújt a kezelésre jelentkező betegeknek, hanem a nem gyógyuló sebek kezelésében használatos, jelenlegi legkorszerűbb technológiai eszközökkel is rendelkezik: a legjobb sebfedő anyagok mellett a lökéshullám-terápiának nevezett eljárás, az alacsony intenzitású fényt alkalmazó lágylézer terápia és a szén-dioxid fürdős kezelés is egyaránt elérhető.